Technique of Low Temperature Processing of Ground Beef Meat Semi-Finished Products, Modified with Food Supplement ‘Magnetofood'
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | L. I. Yurchenko, I. V. Tsykhanovska, Yu. Prykhodko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001159381 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Economic analysis of development of beef cattle breeding in the region
за авторством: T. M. Palamarchuk
Опубліковано: (2017) -
Peculiarities of the export of the finished products by the enterprises of the food industry of Ukraine
за авторством: T. Mirzodaieva, та інші
Опубліковано: (2017) -
Usage of frozen-dried bovine colostrum as food supplement
за авторством: B. P. Sandomirskij
Опубліковано: (2005) -
Statistical assessment of formation of foreign trade of Ukraine in finished food products
за авторством: P. O. Antoniuk, та інші
Опубліковано: (2021) -
The Influence of Rhythm of Acquisition of Beef with Farm Youngsters on Profitability of its Groving
за авторством: K. V. Minenko
Опубліковано: (2012)