Study catering market of Ukraine on the example of the organization of school nutrition
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | T. V. Svystun, A. S. Lianna |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000699592 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Developing the Inclusive Tourism on the Example of the Catering Organization in Hotels and Similar Means of Accommodation
за авторством: A. A. Riabiev, та інші
Опубліковано: (2019) -
Specific Features of the Study of Consumer Behaviour in the Students Catering Market
за авторством: Ya. Malynka, та інші
Опубліковано: (2014) -
Forecasting the Development of Tourism and Catering Business in Ukraine and Poland
за авторством: D. I. Malkov
Опубліковано: (2019) -
Classification of Catering Services for Organisation of Their Accounting
за авторством: O. O. Nesterenko, та інші
Опубліковано: (2014) -
Systemacy of Managing Small Public Catering Enterprises
за авторством: F. Daniali
Опубліковано: (2013)