Organizational and methodological foundations of cost accounting and production in slaughter departments at meat processing plants
Збережено в:
| Дата: | 2017 |
|---|---|
| Автор: | V. O. Kushnir |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2017
|
| Назва видання: | Food Industry Economics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000699598 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Theoretical and Methodological Aspects of Forming the Marketing Policy at Enterprises on the Market of Meat and Meat Products
за авторством: N. L. Savytska, та інші
Опубліковано: (2015) -
The mechanism of management of organizational innovation meat processing industry
за авторством: V. S. Telenchuk
Опубліковано: (2013) -
Antioxidant plant extracts in the meat processing industry
за авторством: A. I. Ukrainets, та інші
Опубліковано: (2016) -
The Strategic Directions of Meat and Meat Products Market Development
за авторством: V. V. Ivanyshyn, та інші
Опубліковано: (2018) -
Methodological background of transaction costs accounting
за авторством: A. Krutova, та інші
Опубліковано: (2012)