Influence of freezing down to 77.15 K on structure and antioxidant power of some proteins
Збережено в:
| Дата: | 2017 |
|---|---|
| Автори: | S. L. Rozanova, S. V. Narozhnyi, O. A. Nardid |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2017
|
| Назва видання: | Low Temperature Physics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000723437 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Influence of freezing down to 77.15 K on structure and antioxidant power of some proteins
за авторством: Rozanova, S.L., та інші
Опубліковано: (2017) -
Influence of rapid and slow freezing on antioxidant properties of human placenta extract
за авторством: S. L. Rozanova, та інші
Опубліковано: (2011) -
Change of antioxidative properties of human placental extracts after freezing
за авторством: S. L. Rozanova, та інші
Опубліковано: (2010) -
Effect of freezing regimens on protein aggregation of human cord blood serum
за авторством: E. O. Nardid, та інші
Опубліковано: (2006) -
Effect of freezing regimens on dynamics of aqueous-protein system of human cord blood serum
за авторством: E. O. Nardid, та інші
Опубліковано: (2005)