Influence of personnel competitiveness on food business attractiveness
Збережено в:
| Дата: | 2017 |
|---|---|
| Автори: | O. L. Lipova, O. V. Yevtushok |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2017
|
| Назва видання: | Food Industry Economics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000775434 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Formation of the competitiveness of small food businesses
за авторством: O. I. Tymchenko
Опубліковано: (2013) -
Conceptual Model of Business Situation of Attraction and Reproduction of Temporary Personnel of the Event Service
за авторством: O. S. Donets, та інші
Опубліковано: (2014) -
Stimulation of creative work of personnel as a factor for increasing the investment attractiveness at food industry enterprises
за авторством: V. I. Kolesnyk
Опубліковано: (2020) -
Assessing the Investment Attractiveness of Food Industry Enterprises
за авторством: L. I. Bezhinova, та інші
Опубліковано: (2021) -
Investment attractiveness of the production infrastructure in the agro-food sphere
за авторством: L. V. Deineko, та інші
Опубліковано: (2012)