Properties of Sampylobacter jejuni that were Isolated from Poultry Products
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | O. I. Kasjanenko, T. I. Fotina, A. A. Fotina, S. M. Gladchenko, Ju. Gnidenko, R. V. Bezruk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Microbiological Journal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000794222 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
System of management of the development of the poultry products market
за авторством: O. V. Nikoliuk, та інші
Опубліковано: (2022) -
Poultry farms, as subjects of agricultural commodity production, their types
за авторством: V. P. Zhmudinskyi
Опубліковано: (2017) -
An Economic-Mathematical Model of the Production Cycle of an Enterprise of the Industrial Poultry Farming
за авторством: I. A. Bielkina
Опубліковано: (2015) -
The unified register of microorganisms, which were isolated and identified in Ukraine: problems and prospects of solving
за авторством: M. V. Tverezovskyi, та інші
Опубліковано: (2014) -
The unified register of microorganisms, which were isolated and identified in Ukraine: problems and prospects of solving
за авторством: I. M. Khomenko, та інші
Опубліковано: (2014)