Features of accounting cost of production in the wine making industry
Збережено в:
| Дата: | 2017 |
|---|---|
| Автори: | O. O. Yevtushevska, K. V. Yevsieieva, V. O. Pryimak |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2017
|
| Назва видання: | Food Industry Economics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000817447 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Strategic solutions at promotion of the innovative product from secondary wine-making raw materials to the market
за авторством: V. V. Lahodiienko, та інші
Опубліковано: (2018) -
The innovative components of strategic development of the wine-making enterprises of Ukraine
за авторством: O. B. Tkachenko, та інші
Опубліковано: (2016) -
Anticrisis regulation of export-import activity of Ukrainian wine-making
за авторством: S. A. Bondarenko, та інші
Опубліковано: (2017) -
Substantiating the Pricing Decision-Making, Taking into Account Cost Management Capabilities
за авторством: I. V. Rudenko, та інші
Опубліковано: (2024) -
Accounting Provision of the Costs Management for the Production Quality
за авторством: O. T. Polishchuk, та інші
Опубліковано: (2020)