Traditional bread makerraw materials of polischuks
Збережено в:
| Дата: | 2017 |
|---|---|
| Автор: | S. Tsypyshev |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2017
|
| Назва видання: | The Ethnology notebooks |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001084210 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The bread in the traditional culture of immigrants from the exclusion zone
за авторством: S. Tsypyshev
Опубліковано: (2016) -
Bread in Kyivan Polissyan customs
за авторством: S. I. Tsypyshev
Опубліковано: (2016) -
The state of the traditional cattle-breading by Eastern Galicia Ukrainians in the interwar period (1918?1939)
за авторством: A. Vypasniak
Опубліковано: (2008) -
Polissian baking accessory made from plant material
за авторством: S. Tsypyshev
Опубліковано: (2017) -
Adaptive potential of source material for bread spring wheat breeding
за авторством: S. O. Khomenko, та інші
Опубліковано: (2017)