The Methodical Approach to the Cost-Accounting of the Restaurant Businesses with Catering Functions
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | A. V. Yanchev, L. O. Kyrylieva, D. D. Shekhovtsova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001302126 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Modern Concept of Organization of Internal Audit of the Cost Management of Enterprises in the Restaurant Industry
за авторством: A. V. Yanchev, та інші
Опубліковано: (2016) -
Organizing the Management Accounting of Costs in the Use of Information Technology at the Restaurant Industry Enterprises
за авторством: D. D. Shekhovtsova
Опубліковано: (2016) -
The Methodical Approach to Accounting of Settlement Operations when Using Cryptocurrency
за авторством: L. O. Kyrylieva, та інші
Опубліковано: (2018) -
The Taxonomic Analysis of Development in the Accounting Strategy of Enterprises in the Restaurant Business
за авторством: I. B. Chernikova, та інші
Опубліковано: (2017) -
Research current status restaurant business from grant of catering of services
за авторством: N. I. Kyrnis
Опубліковано: (2016)