Features of yeast metabolism in their recirculation provided alcohol fermentation of molasses wort
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автори: | L. V. Levandovskyi, M. V. Bondar |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Microbiological Journal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000513328 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Fermentation activity of lactose-fermentation yeast in wheymalt wort
за авторством: O. V. Hrek, та інші
Опубліковано: (2013) -
Gradient-continuous yeast cultivation for the alcohol production from molasses
за авторством: L. V. Levandovskiy, та інші
Опубліковано: (2017) -
Two- product alcohol obtaining technology based on continuous gradient yeast generating
за авторством: L. V. Levandovskyi, та інші
Опубліковано: (2016) -
Adaptive evolution for the improvement of ethanol production during alcoholic fermentation with the industrial strains of yeast Saccharomyces cerevisiae
за авторством: A. Zazulia, та інші
Опубліковано: (2020) -
The impact of transcriptional factors ZNF1 and SIP4 on xylose alcoholic fermentation in recombinant strains of yeast Saccharomyces cerevisiae
за авторством: L. S. Dzanaieva, та інші
Опубліковано: (2020)