The effect of low-intensity microwave electromagnetic radiation on vital functions of yeast cells in the medium of citric acid
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автори: | O. M. Lisova, H. M. Bahatska, S. M. Makhno, P. P. Horbyk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Chemistry, physics and technology of surface |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000601861 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Effect of low-intensity microwave electromagnetic radiation on the vital activity of yeast in the presence of graphene
за авторством: O. M. Lisova, та інші
Опубліковано: (2016) -
Influence of dispersed copper iodide on the enzymatic activity of the yeast cells Saccharomyces cerevisiae
за авторством: H. M. Bahatska, та інші
Опубліковано: (2016) -
Influence of copper iodide particles of different dispersity on the fermentation activity of yeast cells Saccharomyces cerevisiae
за авторством: H. M. Bahatska, та інші
Опубліковано: (2022) -
Synthesis and thermal properties of films based on xanthan and citric acid
за авторством: A. V. Gubina, та інші
Опубліковано: (2014) -
Inhibition properties of glucose and seignette salt in 5% hydrochloric and citric acids solutions
за авторством: Z. V. Slobodian, та інші
Опубліковано: (2021)