Features of formation of consumer demand in the food market in terms of macroeconomic instability
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автори: | O. Marchenko, I. Svynous, K. Tkachenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Ekonomist |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000622009 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Development of Ukrainian Consumer Market in the Face of Macroeconomic Instability
за авторством: V. O. Shlykova, та інші
Опубліковано: (2019) -
Demand for money: view in terms of macroeconomics and Ukrainian bank system
за авторством: K. Anufriieva
Опубліковано: (2014) -
Macroeconomic policy features analysis under macroeconomic instability
за авторством: I. F. Radionova
Опубліковано: (2015) -
The mechanism of formation of demand of the population of Ukraine in the food market
за авторством: N. M. Vyshnevska
Опубліковано: (2009) -
Formation of consumer preferences for functional food on the basis of marketing researches
за авторством: M. R. Mardar
Опубліковано: (2015)