Competitiveness: essence and objects of the research
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автор: | Kh. O. Baraniuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000626077 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Analysis and structuring of external and internal factors of influence on competitiveness of enterprise
за авторством: Kh. Baraniuk
Опубліковано: (2017) -
The Essence of the Competitiveness of Coastal Regions
за авторством: A. P. Bezkhlibna
Опубліковано: (2021) -
The Competitive Environment of Enterprise: Essence and Types
за авторством: Yu. Melushova, та інші
Опубліковано: (2016) -
Competitiveness of Enterprise: The Essence and Approaches to Definition
за авторством: K. V. Kovtunenko, та інші
Опубліковано: (2021) -
Defining the Essence and Structure of the Supply Chain of Logistic Services as an Object of Statistical Research
за авторством: N. A. Hrynchak
Опубліковано: (2020)