Physiological basis of high-yielded cereals nutrition
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автори: | V. V. Shvartau, L. M. Mykhalska |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Plant Physiology and Genetics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000693119 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Physiological peculiarities of sunflower boron nutrition
за авторством: V. V. Morgun, та інші
Опубліковано: (2020) -
Ways to improve the efficiency of phosphorus nutrition in plants
за авторством: S. M. Hrabchuk, та інші
Опубліковано: (2017) -
Influence of a change in climatic conditions on the dynamics of the crop yield of cereals in Ukraine
за авторством: P. M. Hrytsiuk, та інші
Опубліковано: (2016) -
Influence of a change in climatic conditions on the dynamics of the crop yield of cereals in Ukraine
за авторством: P. M. Gritsjuk, та інші
Опубліковано: (2016) -
Physiological-biochemical and genetic features of barley as a product for functional nutrition
за авторством: V. B. Katrii, та інші
Опубліковано: (2021)