Decreasing of sodium nitrite content in cooked sausages using denitrifying microorganisms
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | L. V. Bal-Prylypko, B. I. Leonova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000419353 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Dynamics of the active free radical processes in the organs of rats different age groups after intoxication with sodium nitrite
за авторством: P. H. Lykhatskyi, та інші
Опубліковано: (2014) -
Biotechnologies of meat products manufacture. current state
за авторством: L. V. Bal-Prylypko, та інші
Опубліковано: (2014) -
Effect of Low-Temperature Storage of Placenta on Antioxidant Effect of Its Extracts as for Erythrocytes under Oxidative Stress State Caused by Sodium Nitrite
за авторством: S. V. Narozhnyj
Опубліковано: (2018) -
Modelling nitrate uptake and nitrite release by seaweed
за авторством: V. A. Silkin, та інші
Опубліковано: (2012) -
Simultaneous photometric determination of peroxomonosulfuric acid and nitrite
за авторством: V. Zinchuk
Опубліковано: (2013)