Economic Efficiency of Production of Semi-Prepared Frozen Garnish "Borshchova Zapravka"
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | D. M. Odarchenko, A. M. Odarchenko, T. V. Karbivnycha, K. V. Spodar |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000472601 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Economic Efficiency of Producing the Frozen Semi-Product for Smoothie Drink
за авторством: A. M. Odarchenko, та інші
Опубліковано: (2019) -
Market analysis of semi-frozen of Ukraine
за авторством: T. V. Svystun, та інші
Опубліковано: (2017) -
Calculating the Economic Efficiency of the Introduction of New Methods for Evaluating Quality of Berries and Cultivated Mushrooms
за авторством: D. M. Odarchenko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Features of Electronic Commerce and Prospects of its Development in Ukraine
за авторством: A. M. Odarchenko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Methods of testing and improving the efficiency of 5G cellular networks (according to the materials of scientific report at the meeting of the Presidium of NAS of Ukraine, September 15, 2021)
за авторством: R. S. Odarchenko
Опубліковано: (2021)