Electrochemical properties of the immobilized enzyme preparations Raphanus sativus L. Var. niger on insoluble substrates
Збережено в:
| Дата: | 2015 |
|---|---|
| Автори: | M. O. Khodykina, E. D. Pershina, K. A. Kazdobin |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2015
|
| Назва видання: | Ukrainian Chemistry Journal |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000900166 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
CHARACTERISTICS OF THE BINDING BETWEEN THE ENZYME PREPARATION RAPHANUS SATIVUS L. AND NATURAL LAYERED ALUMOSILICA IN THE PRESENCE OF IRON OXIDES
за авторством: Boychuk, Oleksandr, та інші
Опубліковано: (2023) -
Fungal amylolitic enzymes and their effect upon insoluble substrates
за авторством: N. V. Borzova, та інші
Опубліковано: (2010) -
A taxonomic analysis of the genus Raphanus L. (sect. Raphanus, Brassicaceae)
за авторством: A. P. Ilinska
Опубліковано: (2008) -
A taxonomic analysis of the genus Raphanus L. (sect. Raphanistrum; Brassicaceae)
за авторством: A. P. Ilinska
Опубліковано: (2009) -
Preservation of Azotobacter on Cucumis sativus L. seeds under different temperatures
за авторством: O. M. Bilokonska, та інші
Опубліковано: (2018)