Microorganisms selection for fermentation of meat materials
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автори: | S. H. Danylenko, N. F. Kihel, H. V. Burtseva |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2014
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000206764 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Microorganisms fermentation for biohydrogen generation during anaerobic cellulose destruction
за авторством: N. B. Holub, та інші
Опубліковано: (2012) -
Microbiological evaluation of rolled moist corn grain fermented by probiotic microorganism strains
за авторством: N. O. Kravchenko, та інші
Опубліковано: (2020) -
Meat performance and waste polymorphism rabbit domestic and foreign selection
за авторством: O. V. Boiko, та інші
Опубліковано: (2017) -
Fermentation activity of lactose-fermentation yeast in wheymalt wort
за авторством: O. V. Hrek, та інші
Опубліковано: (2013) -
The Strategic Directions of Meat and Meat Products Market Development
за авторством: V. V. Ivanyshyn, та інші
Опубліковано: (2018)