The effect of thermal processing on apple puree's structuring ability
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автори: | Ye. Polishchuk, L. M. Matsko, O. V. Honcharuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2013
|
Назва видання: | Science and innovation |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000425346 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The prognostication of the rooting ability of apple stem cuttings by indices of seasonal growth of shoots
за авторством: A. Konopelko
Опубліковано: (2021) -
Posttraumatic regeneration processes at clonal rootstocks of apple
за авторством: O. A. Opalko
Опубліковано: (2015) -
The effects of SHF- and EHF- exposure on different cultivars silkworm eggs thermal parthenogenesis ability
за авторством: N. I. Ronkina, та інші
Опубліковано: (1999) -
Effect of freeze-thawing under cryopreservation of apple tree seeds on their viability
за авторством: G. F. Safina
Опубліковано: (2005) -
Reproductive ability of the Dianthus hypanicus Andrz. in situ and ex situ
за авторством: L. L. Honcharuk
Опубліковано: (2014)