Food waste in the hospitality industry: problems and solutions
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | I. O. Sedikova, N. V. Asaulenko, D. V. Sedikov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001313771 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Features of the innovative process at the hospitality industry enterprises
за авторством: N. V. Asaulenko
Опубліковано: (2020) -
Ways to reduce food losses and food waste
за авторством: I. O. Sedikova, та інші
Опубліковано: (2019) -
Service improvement in hospitality industry enterprises by designing tasting rooms
за авторством: H. M. Riashko, та інші
Опубліковано: (2021) -
Service design of tasting rooms as a strategic vector of service development in the hospitality industry
за авторством: H. M. Riashko, та інші
Опубліковано: (2021) -
The Hospitality Industry in Southern Ukraine in the Conditions of a Pandemic – Challenges and Solutions
за авторством: M. M. Furdak, та інші
Опубліковано: (2022)