Salting-in and Saltingout Effects of Polyphenols, Aromatic Compounds, and Amino Acids on Poly (N-Isopropylacrylamide) and Egg White Aqueous Solutions
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | E. N. Tsurko, W. Kunz |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Science and Innovation |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001320935 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The content of polyphenolic compounds in the Arabidopsis thaliana knockout mutant cat2 under salt stress
за авторством: N. O. Didenko, та інші
Опубліковано: (2016) -
Investigation of the interaction of α- and β-cyclodextrins with a series of aromatic amino acids in aqueous solutions by UV spectroscopy method
за авторством: Ju. Ljashenko
Опубліковано: (2018) -
Theoretical and experimental study of spectroscopic characteristics of aromatic amino acids
за авторством: M. I. Myhovich, та інші
Опубліковано: (2014) -
Theoretical and experimental study of spectroscopic characteristics of aromatic amino acids
за авторством: M. I. Myhovych, та інші
Опубліковано: (2014) -
Polyphenol compounds of macroscopic and microscopic algae
за авторством: E. K. Zolotarjova, та інші
Опубліковано: (2019)