Brand- and PR-management of tourism and hotel and restaurant business enterprises: theoretical aspects
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | A. V. Sydoruk, N. V. Makovetska, Ye. H. Bortnykov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Socio-economic problems of the modern period of Ukraine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001335610 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Quality management in hotel and restaurant business
за авторством: T. S. Tomalia, та інші
Опубліковано: (2014) -
Risks of investment activity in tourism and hotel-restaurant business
за авторством: T. S. Smovzhenko, та інші
Опубліковано: (2020) -
Public regulation of hotel and restaurant business as a component of tourism industry
за авторством: O. S. Kamushkov
Опубліковано: (2018) -
Management of Information Provision of Tourism and Hotel Business Enterprises
за авторством: N. M. Bohdan, та інші
Опубліковано: (2022) -
Role of marketing and PR-technologies in activity institutions hotels and restaurants
за авторством: I. V. Bilyk, та інші
Опубліковано: (2014)