Technological entrepreneurship as a tool for the development of production and efficiency of activities in the food industry
Збережено в:
| Дата: | 2022 |
|---|---|
| Автори: | N. M. Kuprina, Kh. O. Baraniuk |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2022
|
| Назва видання: | Food Industry Economics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001342105 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Activity of food industry enterprises of Odessa region: state and trends of development
за авторством: N. Kuprina, та інші
Опубліковано: (2017) -
The efficiency of the enterprises of food industry of Odessa region: practical aspect
за авторством: N. M. Kuprina, та інші
Опубліковано: (2015) -
Strategic management accounting and strategic analysis as tools for ensuring the efficiency of business entities and their competitiveness
за авторством: N. Kuprina, та інші
Опубліковано: (2024) -
Strategic management accounting as a tool to promote competitiveness and efficiency of the activity of the enterprise
за авторством: N. Kuprina
Опубліковано: (2017) -
Audit development in Ukraine: aspects of regulation of audit activity
за авторством: T. Stupnytska, та інші
Опубліковано: (2021)