Фазовi переходи при дегiдратацiї глюкози
The dielectric constant of the glucose–water system has been studied in the temperature interval from –180 to 120 ∘C and the frequency interval from 5 to 50 kHz. On the basis of the data obtained, the physical mechanism of dehydration of glucose has been proposed. The dehydration of glucose is shown...
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | Bulavin, L. A., Alekseev, O. M., Zabashta, Yu. F., Kovalov, K. M., Lazarenko, M. M., Tkachov, S. Yu. |
Формат: | Стаття |
Мова: | English Ukrainian |
Опубліковано: |
Publishing house "Academperiodika"
2018
|
Теми: | |
Онлайн доступ: | https://ujp.bitp.kiev.ua/index.php/ujp/article/view/2018668 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Ukrainian Journal of Physics |
Репозитарії
Ukrainian Journal of PhysicsСхожі ресурси
-
Фазовi переходи в околi критичної точки газ–рiдина
за авторством: Yukhnovskii, I. R.
Опубліковано: (2019) -
Вплив напруг σ5, σ6 і електричного поля E1 на термодинамічні характеристики сегнетоактивних матеріалів GPI
за авторством: Vdovych, A.S., та інші
Опубліковано: (2021) -
Про механiзм впливу газового середовища на електрофiзичнi параметри гетероструктур на основi бар’єра Шотткi з наноструктурованими плiвками складу (95% In2O3 + 5% SnO2)
за авторством: Il'chenko, V. V., та інші
Опубліковано: (2019) -
Особливості використання мікрохвильових методів для діагностики запорошеної плазми. I. Діелектрична проникність, показники заломлення та поглинання
за авторством: Kovtun, Yu. V., та інші
Опубліковано: (2019) -
Особливостi перколяцiйного переходу в системах на основi олiгоглiколiв та вуглецевих нанотрубок
за авторством: Klepko, V. V., та інші
Опубліковано: (2019)