Фазовi переходи при дегiдратацiї глюкози
The dielectric constant of the glucose–water system has been studied in the temperature interval from –180 to 120 ∘C and the frequency interval from 5 to 50 kHz. On the basis of the data obtained, the physical mechanism of dehydration of glucose has been proposed. The dehydration of glucose is shown...
Збережено в:
| Дата: | 2018 |
|---|---|
| Автори: | Bulavin, L. A., Alekseev, O. M., Zabashta, Yu. F., Kovalov, K. M., Lazarenko, M. M., Tkachov, S. Yu. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English Ukrainian |
| Опубліковано: |
Publishing house "Academperiodika"
2018
|
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://ujp.bitp.kiev.ua/index.php/ujp/article/view/2018668 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Ukrainian Journal of Physics |
Репозитарії
Ukrainian Journal of PhysicsСхожі ресурси
-
Фазовi переходи в околi критичної точки газ–рiдина
за авторством: Yukhnovskii, I. R.
Опубліковано: (2019) -
Двопроменезаломлюючi властивостi одновiсно стиснутих кристалiв K2SO4
за авторством: Stadnyk, V. Yo., та інші
Опубліковано: (2018) -
Особливостi перколяцiйного переходу в системах на основi олiгоглiколiв та вуглецевих нанотрубок
за авторством: Klepko, V. V., та інші
Опубліковано: (2019) -
Вплив статичного електричного поля на гiстерезис свiтлоiндукованого переходу Фредерiкса в нематичнiй комiрцi
за авторством: Ledney, M. F., та інші
Опубліковано: (2019) -
Орiєнтацiйна нестiйкiсть в комiрцi нематичного рiдкого кристала з вiд’ємною дiелектричною анiзотропiєю в електричному полi
за авторством: Lesiuk, A. I., та інші
Опубліковано: (2018)