Застосування віскозиметричного методу для вивчення конфігураційних переходів у водних розчинах глюкози
The shear viscosity has been measured for glucose aqueous solutions in the concentration range of 12.5–100~g/l and the temperature interval of 293–353~K. Experimental data are interpreted on the basis of Einstein's theoretical model. The fractions of glucose molecules in the "chair" a...
Збережено в:
| Дата: | 2022 |
|---|---|
| Автори: | Bulavin, L.A., Alekseev, A.N., Garkusha, L.N., Zabashta, Yu.F., Tkachev, S.Yu. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian English |
| Опубліковано: |
Publishing house "Academperiodika"
2022
|
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://ujp.bitp.kiev.ua/index.php/ujp/article/view/2022089 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Ukrainian Journal of Physics |
Репозитарії
Ukrainian Journal of PhysicsСхожі ресурси
-
Турбулентнiсть у водних розчинах глюкози, викликана магнiтним полем
за авторством: Bulavin, L. A., та інші
Опубліковано: (2019) -
Механізм частотно-незалежної електропровідності водних розчинів електролітів
за авторством: Bulavin, L.A., та інші
Опубліковано: (2022) -
Структура кластерів у водних розчинах гідроксипропілцелюлози
за авторством: Alekseev, O. M., та інші
Опубліковано: (2019) -
Особливості гелеутворення і агрегації у водних розчинах гідроксипропілцелюлози з солями NaCl, NaI і AgNO3
за авторством: Kovalchuk, V.I., та інші
Опубліковано: (2024) -
Вплив глюкози на структуру хрящової тканини: фізичний механізм
за авторством: Zabashta, Yu.F., та інші
Опубліковано: (2025)