2025-02-23T09:46:55-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-113883%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T09:46:55-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-113883%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T09:46:55-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-23T09:46:55-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response

Сучасна технологія виробництва функціональних напоїв на основі сої

Стаття присвячена сучасним тенденціям розвитку технології виробництва функціонального харчування – напоїв на соєвій основі з використанням лецитинових ліпосомних наносистем як носіїв біологічно-активних речовин для підвищення харчової та біологічної цінності продукту. Проведені клінічні дослідження...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Долінський, А.А., Шаркова, Н.О., Авдєєва, Л.Ю., П'янкова, А.О., Надточій, Н.І.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2006
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/113883
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!