Сучасна технологія виробництва функціональних напоїв на основі сої

Стаття присвячена сучасним тенденціям розвитку технології виробництва функціонального харчування – напоїв на соєвій основі з використанням лецитинових ліпосомних наносистем як носіїв біологічно-активних речовин для підвищення харчової та біологічної цінності продукту. Проведені клінічні дослідження...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2006
Автори: Долінський, А.А., Шаркова, Н.О., Авдєєва, Л.Ю., П'янкова, А.О., Надточій, Н.І.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2006
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/113883
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Сучасна технологія виробництва функціональних напоїв на основі сої / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, А.О. П'янкова, Н.І. Надточій // Наука та інновації. — 2006. — Т. 2, № 5. — С. 78-80. — Бібліогр.: 3 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine