Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива

Досліджено основні реологічні характеристики суспензій зародків пшениці для формування і стабілізації структури морозива з комбінованим складом сировини. Доведено технологічну ефективність застосованого зернового компонента порівняно з пшеничним борошном як класичним стабілізатором рослинного поход...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
Дата:2012
Автори: Поліщук, Г.Є., Мартич, В.В., Грабовська, О.В., Ковалевська, Є.І.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2012
Назва видання:Наука та інновації
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114233
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива / Г.Є. Поліщук, В.В. Мартич, О.В. Грабовська, Є.І. Ковалевська // Наука та інновації. — 2012. — Т. 8, № 4. — С. 45-50. — Бібліогр.: 8 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine