Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива
Досліджено основні реологічні характеристики суспензій зародків пшениці для формування і стабілізації структури морозива з комбінованим складом сировини. Доведено технологічну ефективність застосованого зернового компонента порівняно з пшеничним борошном як класичним стабілізатором рослинного поход...
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автори: | Поліщук, Г.Є., Мартич, В.В., Грабовська, О.В., Ковалевська, Є.І. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2012
|
Назва видання: | Наука та інновації |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114233 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива / Г.Є. Поліщук, В.В. Мартич, О.В. Грабовська, Є.І. Ковалевська // Наука та інновації. — 2012. — Т. 8, № 4. — С. 45-50. — Бібліогр.: 8 назв. — укр. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Дослідження піноутворювальної здатності зародків пшениці у складі морозива молочного
за авторством: Мартич, В.В., та інші
Опубліковано: (2013) -
Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива
за авторством: Згурський, А.В., та інші
Опубліковано: (2012) -
Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості
за авторством: Бреус, Н.М., та інші
Опубліковано: (2019) -
Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза
за авторством: Гавриш, А.В., та інші
Опубліковано: (2012) -
Дослідження впливу теплового оброблення на структуруючу здатність яблучного пюре
за авторством: Поліщук, Г.Є., та інші
Опубліковано: (2013)