Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти

Визначено розмір частинок овочевих порошків з капусти та кабачків методом мікроскопіювання. Показано, що за однакових умов сушіння, подрібнення і т. д. порошок з капусти має більший вміст дрібнодисперсної фракції. Зазначено перспективні напрямки використання порошків з кабачків та капусти в рестора...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2013
Автори: Погожих, М.І., Євлаш, В.В., Нєміріч, О.В., Павлюк, І.М., Гавриш, А.В., Тарасенко, Т.А.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2013
Назва видання:Наука та інновації
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114546
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти / М.І. Погожих, В.В. Євлаш, О.В. Нєміріч, І.М. Павлюк, А.В. Гавриш, Т.А. Тарасенко // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 4. — С. 31-34. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine