Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти
Визначено розмір частинок овочевих порошків з капусти та кабачків методом мікроскопіювання. Показано, що за однакових умов сушіння, подрібнення і т. д. порошок з капусти має більший вміст дрібнодисперсної фракції. Зазначено перспективні напрямки використання порошків з кабачків та капусти в рестора...
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автори: | , , , , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2013
|
Назва видання: | Наука та інновації |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114546 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти / М.І. Погожих, В.В. Євлаш, О.В. Нєміріч, І.М. Павлюк, А.В. Гавриш, Т.А. Тарасенко // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 4. — С. 31-34. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraineid |
irk-123456789-114546 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-1145462017-03-10T03:02:18Z Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти Погожих, М.І. Євлаш, В.В. Нєміріч, О.В. Павлюк, І.М. Гавриш, А.В. Тарасенко, Т.А. Наукові основи інноваційної діяльності Визначено розмір частинок овочевих порошків з капусти та кабачків методом мікроскопіювання. Показано, що за однакових умов сушіння, подрібнення і т. д. порошок з капусти має більший вміст дрібнодисперсної фракції. Зазначено перспективні напрямки використання порошків з кабачків та капусти в ресторанній продукції, створено схему варіантів використання отриманої продукції. Определен размер частиц овощных порошков из капусты и кабачков методом микроскопирования. Показано, что при одинаковых условиях сушки, измельчения и т.д. порошок из капусты содержит больше мелкодисперсной фракции. Указано перспективные направления использования порошков из кабачков и капусты в ресторанной продукции, создана схема вариантов использования полученной продукции. Particle size of cabbage and zucchini powders was determined by microscopy. It is shown that under the identical conditions of drying, grinding and other stages of the process, the cabbage powder has a higher content of fine fraction. Promising application of cabbage and zucchini powders in restaurant industry is indicated. Case diagram of the received production use is developed. 2013 Article Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти / М.І. Погожих, В.В. Євлаш, О.В. Нєміріч, І.М. Павлюк, А.В. Гавриш, Т.А. Тарасенко // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 4. — С. 31-34. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. 1815-2066 DOI: doi.org/10.15407/scin9.04.031 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114546 uk Наука та інновації Видавничий дім "Академперіодика" НАН України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Ukrainian |
topic |
Наукові основи інноваційної діяльності Наукові основи інноваційної діяльності |
spellingShingle |
Наукові основи інноваційної діяльності Наукові основи інноваційної діяльності Погожих, М.І. Євлаш, В.В. Нєміріч, О.В. Павлюк, І.М. Гавриш, А.В. Тарасенко, Т.А. Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти Наука та інновації |
description |
Визначено розмір частинок овочевих порошків з капусти та кабачків методом мікроскопіювання. Показано, що за
однакових умов сушіння, подрібнення і т. д. порошок з капусти має більший вміст дрібнодисперсної фракції. Зазначено перспективні напрямки використання порошків з кабачків та капусти в ресторанній продукції, створено схему
варіантів використання отриманої продукції. |
format |
Article |
author |
Погожих, М.І. Євлаш, В.В. Нєміріч, О.В. Павлюк, І.М. Гавриш, А.В. Тарасенко, Т.А. |
author_facet |
Погожих, М.І. Євлаш, В.В. Нєміріч, О.В. Павлюк, І.М. Гавриш, А.В. Тарасенко, Т.А. |
author_sort |
Погожих, М.І. |
title |
Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти |
title_short |
Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти |
title_full |
Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти |
title_fullStr |
Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти |
title_full_unstemmed |
Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти |
title_sort |
визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти |
publisher |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України |
publishDate |
2013 |
topic_facet |
Наукові основи інноваційної діяльності |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114546 |
citation_txt |
Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти / М.І. Погожих, В.В. Євлаш, О.В. Нєміріч, І.М. Павлюк, А.В. Гавриш, Т.А. Тарасенко // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 4. — С. 31-34. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. |
series |
Наука та інновації |
work_keys_str_mv |
AT pogožihmí viznačennâdispersnostíporoškívzkabačkívtakapusti AT êvlašvv viznačennâdispersnostíporoškívzkabačkívtakapusti AT nêmíríčov viznačennâdispersnostíporoškívzkabačkívtakapusti AT pavlûkím viznačennâdispersnostíporoškívzkabačkívtakapusti AT gavrišav viznačennâdispersnostíporoškívzkabačkívtakapusti AT tarasenkota viznačennâdispersnostíporoškívzkabačkívtakapusti |
first_indexed |
2023-10-18T20:24:56Z |
last_indexed |
2023-10-18T20:24:56Z |
_version_ |
1796150095007186944 |