Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти

Визначено розмір частинок овочевих порошків з капусти та кабачків методом мікроскопіювання. Показано, що за однакових умов сушіння, подрібнення і т. д. порошок з капусти має більший вміст дрібнодисперсної фракції. Зазначено перспективні напрямки використання порошків з кабачків та капусти в рестора...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2013
Автори: Погожих, М.І., Євлаш, В.В., Нєміріч, О.В., Павлюк, І.М., Гавриш, А.В., Тарасенко, Т.А.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2013
Назва видання:Наука та інновації
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114546
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти / М.І. Погожих, В.В. Євлаш, О.В. Нєміріч, І.М. Павлюк, А.В. Гавриш, Т.А. Тарасенко // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 4. — С. 31-34. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-114546
record_format dspace
spelling irk-123456789-1145462017-03-10T03:02:18Z Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти Погожих, М.І. Євлаш, В.В. Нєміріч, О.В. Павлюк, І.М. Гавриш, А.В. Тарасенко, Т.А. Наукові основи інноваційної діяльності Визначено розмір частинок овочевих порошків з капусти та кабачків методом мікроскопіювання. Показано, що за однакових умов сушіння, подрібнення і т. д. порошок з капусти має більший вміст дрібнодисперсної фракції. Зазначено перспективні напрямки використання порошків з кабачків та капусти в ресторанній продукції, створено схему варіантів використання отриманої продукції. Определен размер частиц овощных порошков из капусты и кабачков методом микроскопирования. Показано, что при одинаковых условиях сушки, измельчения и т.д. порошок из капусты содержит больше мелкодисперсной фракции. Указано перспективные направления использования порошков из кабачков и капусты в ресторанной продукции, создана схема вариантов использования полученной продукции. Particle size of cabbage and zucchini powders was determined by microscopy. It is shown that under the identical conditions of drying, grinding and other stages of the process, the cabbage powder has a higher content of fine fraction. Promising application of cabbage and zucchini powders in restaurant industry is indicated. Case diagram of the received production use is developed. 2013 Article Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти / М.І. Погожих, В.В. Євлаш, О.В. Нєміріч, І.М. Павлюк, А.В. Гавриш, Т.А. Тарасенко // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 4. — С. 31-34. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. 1815-2066 DOI: doi.org/10.15407/scin9.04.031 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114546 uk Наука та інновації Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Наукові основи інноваційної діяльності
Наукові основи інноваційної діяльності
spellingShingle Наукові основи інноваційної діяльності
Наукові основи інноваційної діяльності
Погожих, М.І.
Євлаш, В.В.
Нєміріч, О.В.
Павлюк, І.М.
Гавриш, А.В.
Тарасенко, Т.А.
Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти
Наука та інновації
description Визначено розмір частинок овочевих порошків з капусти та кабачків методом мікроскопіювання. Показано, що за однакових умов сушіння, подрібнення і т. д. порошок з капусти має більший вміст дрібнодисперсної фракції. Зазначено перспективні напрямки використання порошків з кабачків та капусти в ресторанній продукції, створено схему варіантів використання отриманої продукції.
format Article
author Погожих, М.І.
Євлаш, В.В.
Нєміріч, О.В.
Павлюк, І.М.
Гавриш, А.В.
Тарасенко, Т.А.
author_facet Погожих, М.І.
Євлаш, В.В.
Нєміріч, О.В.
Павлюк, І.М.
Гавриш, А.В.
Тарасенко, Т.А.
author_sort Погожих, М.І.
title Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти
title_short Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти
title_full Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти
title_fullStr Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти
title_full_unstemmed Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти
title_sort визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти
publisher Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
publishDate 2013
topic_facet Наукові основи інноваційної діяльності
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114546
citation_txt Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти / М.І. Погожих, В.В. Євлаш, О.В. Нєміріч, І.М. Павлюк, А.В. Гавриш, Т.А. Тарасенко // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 4. — С. 31-34. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.
series Наука та інновації
work_keys_str_mv AT pogožihmí viznačennâdispersnostíporoškívzkabačkívtakapusti
AT êvlašvv viznačennâdispersnostíporoškívzkabačkívtakapusti
AT nêmíríčov viznačennâdispersnostíporoškívzkabačkívtakapusti
AT pavlûkím viznačennâdispersnostíporoškívzkabačkívtakapusti
AT gavrišav viznačennâdispersnostíporoškívzkabačkívtakapusti
AT tarasenkota viznačennâdispersnostíporoškívzkabačkívtakapusti
first_indexed 2023-10-18T20:24:56Z
last_indexed 2023-10-18T20:24:56Z
_version_ 1796150095007186944