Дослідження впливу теплового оброблення на структуруючу здатність яблучного пюре
Вивчено вплив температури і тривалості теплового оброблення на структуруючу здатність яблучного пюре. Доведено, що яблучне пюре виявляє тиксотропний та реопексний характер відновлення зруйнованої структури залежно від умов теплового оброблення....
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автори: | , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2013
|
Назва видання: | Наука та інновації |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114547 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Дослідження впливу теплового оброблення на структуруючу здатність яблучного пюре / Г.Є. Поліщук, Л.М. Мацько, О.В. Гончарук // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 4. — С. 35-40. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. |