Дослідження впливу теплового оброблення на структуруючу здатність яблучного пюре

Вивчено вплив температури і тривалості теплового оброблення на структуруючу здатність яблучного пюре. Доведено, що яблучне пюре виявляє тиксотропний та реопексний характер відновлення зруйнованої структури залежно від умов теплового оброблення....

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2013
Main Authors: Поліщук, Г.Є., Мацько, Л.М., Гончарук, О.В.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2013
Series:Наука та інновації
Subjects:
Online Access:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/114547
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Дослідження впливу теплового оброблення на структуруючу здатність яблучного пюре / Г.Є. Поліщук, Л.М. Мацько, О.В. Гончарук // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 4. — С. 35-40. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine