Дослідження піноутворювальної здатності зародків пшениці у складі морозива молочного

Досліджено поверхневу активність зернового компонента у модельних системах та у складі морозива молочного. Встановлено, що збільшення вмісту зародків пшениці у модельних системах та сумішах призводить до відповідного зниження поверхневого натягу в присутності поверхнево-активного рослинного білка....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2013
Автори: Мартич, В.В., Поліщук, Г.Є., Сербова, М.І.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2013
Назва видання:Наука та інновації
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114684
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Дослідження піно утворювальної здатності зародків пшениці у складі морозива молочного / В.В. Мартич, Г.Є. Поліщук, М.І. Сербова // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 5. — С. 10-16. — Бібліогр.: 8 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine