Дослідження та оптимізація теплотехнологічних параметрів процесу отримання сухої форми гідролізо-ваного білкового продукту методом розтпилювання

Вивчено вплив температурних режимів розпилювального сушіння на вихід порошку з сушильної камери та його характеристики.

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2015
Автори: Шаркова, Н.О., Турчина, Т.Я., Жукотський, Е.К.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут технічної теплофізики НАН України 2015
Назва видання:Промышленная теплотехника
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142199
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Дослідження та оптимізація теплотехнологічних параметрів процесу отримання сухої форми гідролізо-ваного білкового продукту методом розтпилювання / Н.О. Шаркова, Т.Я. Турчина, Е.К. Жукотський // Промышленная теплотехника. — 2015. — Т. 37, № 5. — С. 38-42. — Бібліогр.: 3 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-142199
record_format dspace
spelling irk-123456789-1421992018-10-01T01:23:14Z Дослідження та оптимізація теплотехнологічних параметрів процесу отримання сухої форми гідролізо-ваного білкового продукту методом розтпилювання Шаркова, Н.О. Турчина, Т.Я. Жукотський, Е.К. Теория и практика сушки Вивчено вплив температурних режимів розпилювального сушіння на вихід порошку з сушильної камери та його характеристики. Изучено влияние температурных режимов распылительной сушки на выход порошка из сушильной камеры и его характеристики. An influence of temperature regimes of spray drying on the powder yield from the drying chamber and its characteristics are studied. 2015 Article Дослідження та оптимізація теплотехнологічних параметрів процесу отримання сухої форми гідролізо-ваного білкового продукту методом розтпилювання / Н.О. Шаркова, Т.Я. Турчина, Е.К. Жукотський // Промышленная теплотехника. — 2015. — Т. 37, № 5. — С. 38-42. — Бібліогр.: 3 назв. — укр. 0204-3602 DOI: https://doi.org/10.31472/ihe.5.2015.04 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142199 66.047 uk Промышленная теплотехника Інститут технічної теплофізики НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Теория и практика сушки
Теория и практика сушки
spellingShingle Теория и практика сушки
Теория и практика сушки
Шаркова, Н.О.
Турчина, Т.Я.
Жукотський, Е.К.
Дослідження та оптимізація теплотехнологічних параметрів процесу отримання сухої форми гідролізо-ваного білкового продукту методом розтпилювання
Промышленная теплотехника
description Вивчено вплив температурних режимів розпилювального сушіння на вихід порошку з сушильної камери та його характеристики.
format Article
author Шаркова, Н.О.
Турчина, Т.Я.
Жукотський, Е.К.
author_facet Шаркова, Н.О.
Турчина, Т.Я.
Жукотський, Е.К.
author_sort Шаркова, Н.О.
title Дослідження та оптимізація теплотехнологічних параметрів процесу отримання сухої форми гідролізо-ваного білкового продукту методом розтпилювання
title_short Дослідження та оптимізація теплотехнологічних параметрів процесу отримання сухої форми гідролізо-ваного білкового продукту методом розтпилювання
title_full Дослідження та оптимізація теплотехнологічних параметрів процесу отримання сухої форми гідролізо-ваного білкового продукту методом розтпилювання
title_fullStr Дослідження та оптимізація теплотехнологічних параметрів процесу отримання сухої форми гідролізо-ваного білкового продукту методом розтпилювання
title_full_unstemmed Дослідження та оптимізація теплотехнологічних параметрів процесу отримання сухої форми гідролізо-ваного білкового продукту методом розтпилювання
title_sort дослідження та оптимізація теплотехнологічних параметрів процесу отримання сухої форми гідролізо-ваного білкового продукту методом розтпилювання
publisher Інститут технічної теплофізики НАН України
publishDate 2015
topic_facet Теория и практика сушки
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142199
citation_txt Дослідження та оптимізація теплотехнологічних параметрів процесу отримання сухої форми гідролізо-ваного білкового продукту методом розтпилювання / Н.О. Шаркова, Т.Я. Турчина, Е.К. Жукотський // Промышленная теплотехника. — 2015. — Т. 37, № 5. — С. 38-42. — Бібліогр.: 3 назв. — укр.
series Промышленная теплотехника
work_keys_str_mv AT šarkovano doslídžennâtaoptimízacíâteplotehnologíčnihparametrívprocesuotrimannâsuhoíformigídrolízovanogobílkovogoproduktumetodomroztpilûvannâ
AT turčinatâ doslídžennâtaoptimízacíâteplotehnologíčnihparametrívprocesuotrimannâsuhoíformigídrolízovanogobílkovogoproduktumetodomroztpilûvannâ
AT žukotsʹkijek doslídžennâtaoptimízacíâteplotehnologíčnihparametrívprocesuotrimannâsuhoíformigídrolízovanogobílkovogoproduktumetodomroztpilûvannâ
first_indexed 2023-10-18T21:26:34Z
last_indexed 2023-10-18T21:26:34Z
_version_ 1796152821532327936