Розробка технології виробництва нових форм сушених продуктів

Узагальнені закономірності тепломасообміну під час сушіння, встановлені раціональні параметри з метою інтенсифікації процесу та розробки технології виробництва фруктово-овочевих чипсів....

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2015
Main Authors: Снєжкін, Ю.Ф., Шапар, Р.О., Сорокова, Н.М., Гусарова, О.В.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Інститут технічної теплофізики НАН України 2015
Series:Промышленная теплотехника
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142230
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Розробка технології виробництва нових форм сушених продуктів / Ю.Ф. Снєжкін, Р.О. Шапар, Н.М. Сорокова, О.В. Гусарова // Промышленная теплотехника. — 2015. — Т. 37, № 6. — С. 29-37. — Бібліогр.: 18 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine

Similar Items