Розробка технології виробництва нових форм сушених продуктів
Узагальнені закономірності тепломасообміну під час сушіння, встановлені раціональні параметри з метою інтенсифікації процесу та розробки технології виробництва фруктово-овочевих чипсів....
Saved in:
Date: | 2015 |
---|---|
Main Authors: | , , , |
Format: | Article |
Language: | Ukrainian |
Published: |
Інститут технічної теплофізики НАН України
2015
|
Series: | Промышленная теплотехника |
Subjects: | |
Online Access: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142230 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Journal Title: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Cite this: | Розробка технології виробництва нових форм сушених продуктів / Ю.Ф. Снєжкін, Р.О. Шапар, Н.М. Сорокова, О.В. Гусарова // Промышленная теплотехника. — 2015. — Т. 37, № 6. — С. 29-37. — Бібліогр.: 18 назв. — укр. |
Institution
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineBe the first to leave a comment!