Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів
У статті описано інноваційні технології, які використовуються у світі для виробництва фруктових чипсів, зокрема яблучних, їх основні переваги та недоліки. Запропоновані шляхи підвищення ефективності розглянутих технологій....
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут технічної теплофізики НАН України
2017
|
Назва видання: | Промышленная теплотехника |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142362 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів / Р.О. Шапар, О.В. Гусарова // Промышленная теплотехника. — 2017. — Т. 39, № 3. — С. 53-59. — Бібліогр.: 18 назв. — укр. |