Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів

У статті описано інноваційні технології, які використовуються у світі для виробництва фруктових чипсів, зокрема яблучних, їх основні переваги та недоліки. Запропоновані шляхи підвищення ефективності розглянутих технологій....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2017
Автори: Шапар, Р.О., Гусарова, О.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут технічної теплофізики НАН України 2017
Назва видання:Промышленная теплотехника
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142362
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів / Р.О. Шапар, О.В. Гусарова // Промышленная теплотехника. — 2017. — Т. 39, № 3. — С. 53-59. — Бібліогр.: 18 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-142362
record_format dspace
spelling irk-123456789-1423622018-10-07T01:23:30Z Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів Шапар, Р.О. Гусарова, О.В. Теория и практика сушки У статті описано інноваційні технології, які використовуються у світі для виробництва фруктових чипсів, зокрема яблучних, їх основні переваги та недоліки. Запропоновані шляхи підвищення ефективності розглянутих технологій. В статье описаны инновационные технологии, которые используются в мире для производства фруктовых чипсов, в частности яблочных, их основные преимущества и недостатки. Предложены пути повышения эффективности описанных технологий. The article describes innovative technologies used in the world for the production of fruit chips, in particular apple chips, their main advantages and disadvantages. The ways of increasing the efficiency of the described technologies are suggested. 2017 Article Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів / Р.О. Шапар, О.В. Гусарова // Промышленная теплотехника. — 2017. — Т. 39, № 3. — С. 53-59. — Бібліогр.: 18 назв. — укр. 0204-3602 DOI: https://doi.org/10.31472/ihe.3.2017.08 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142362 664.8.047 uk Промышленная теплотехника Інститут технічної теплофізики НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Теория и практика сушки
Теория и практика сушки
spellingShingle Теория и практика сушки
Теория и практика сушки
Шапар, Р.О.
Гусарова, О.В.
Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів
Промышленная теплотехника
description У статті описано інноваційні технології, які використовуються у світі для виробництва фруктових чипсів, зокрема яблучних, їх основні переваги та недоліки. Запропоновані шляхи підвищення ефективності розглянутих технологій.
format Article
author Шапар, Р.О.
Гусарова, О.В.
author_facet Шапар, Р.О.
Гусарова, О.В.
author_sort Шапар, Р.О.
title Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів
title_short Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів
title_full Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів
title_fullStr Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів
title_full_unstemmed Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів
title_sort аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів
publisher Інститут технічної теплофізики НАН України
publishDate 2017
topic_facet Теория и практика сушки
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142362
citation_txt Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів / Р.О. Шапар, О.В. Гусарова // Промышленная теплотехника. — 2017. — Т. 39, № 3. — С. 53-59. — Бібліогр.: 18 назв. — укр.
series Промышленная теплотехника
work_keys_str_mv AT šaparro analízínnovacíjnihtehnologíjdlâvirobnictvafruktovihčipsív
AT gusarovaov analízínnovacíjnihtehnologíjdlâvirobnictvafruktovihčipsív
first_indexed 2023-10-18T21:26:56Z
last_indexed 2023-10-18T21:26:56Z
_version_ 1796152837550374912