Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів
У статті описано інноваційні технології, які використовуються у світі для виробництва фруктових чипсів, зокрема яблучних, їх основні переваги та недоліки. Запропоновані шляхи підвищення ефективності розглянутих технологій....
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут технічної теплофізики НАН України
2017
|
Назва видання: | Промышленная теплотехника |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142362 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів / Р.О. Шапар, О.В. Гусарова // Промышленная теплотехника. — 2017. — Т. 39, № 3. — С. 53-59. — Бібліогр.: 18 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraineid |
irk-123456789-142362 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-1423622018-10-07T01:23:30Z Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів Шапар, Р.О. Гусарова, О.В. Теория и практика сушки У статті описано інноваційні технології, які використовуються у світі для виробництва фруктових чипсів, зокрема яблучних, їх основні переваги та недоліки. Запропоновані шляхи підвищення ефективності розглянутих технологій. В статье описаны инновационные технологии, которые используются в мире для производства фруктовых чипсов, в частности яблочных, их основные преимущества и недостатки. Предложены пути повышения эффективности описанных технологий. The article describes innovative technologies used in the world for the production of fruit chips, in particular apple chips, their main advantages and disadvantages. The ways of increasing the efficiency of the described technologies are suggested. 2017 Article Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів / Р.О. Шапар, О.В. Гусарова // Промышленная теплотехника. — 2017. — Т. 39, № 3. — С. 53-59. — Бібліогр.: 18 назв. — укр. 0204-3602 DOI: https://doi.org/10.31472/ihe.3.2017.08 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142362 664.8.047 uk Промышленная теплотехника Інститут технічної теплофізики НАН України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Ukrainian |
topic |
Теория и практика сушки Теория и практика сушки |
spellingShingle |
Теория и практика сушки Теория и практика сушки Шапар, Р.О. Гусарова, О.В. Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів Промышленная теплотехника |
description |
У статті описано інноваційні технології, які використовуються у світі для виробництва фруктових чипсів, зокрема яблучних, їх основні переваги та недоліки. Запропоновані шляхи підвищення ефективності розглянутих технологій. |
format |
Article |
author |
Шапар, Р.О. Гусарова, О.В. |
author_facet |
Шапар, Р.О. Гусарова, О.В. |
author_sort |
Шапар, Р.О. |
title |
Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів |
title_short |
Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів |
title_full |
Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів |
title_fullStr |
Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів |
title_full_unstemmed |
Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів |
title_sort |
аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів |
publisher |
Інститут технічної теплофізики НАН України |
publishDate |
2017 |
topic_facet |
Теория и практика сушки |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142362 |
citation_txt |
Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів / Р.О. Шапар, О.В. Гусарова // Промышленная теплотехника. — 2017. — Т. 39, № 3. — С. 53-59. — Бібліогр.: 18 назв. — укр. |
series |
Промышленная теплотехника |
work_keys_str_mv |
AT šaparro analízínnovacíjnihtehnologíjdlâvirobnictvafruktovihčipsív AT gusarovaov analízínnovacíjnihtehnologíjdlâvirobnictvafruktovihčipsív |
first_indexed |
2023-10-18T21:26:56Z |
last_indexed |
2023-10-18T21:26:56Z |
_version_ |
1796152837550374912 |