Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів

У статті описано інноваційні технології, які використовуються у світі для виробництва фруктових чипсів, зокрема яблучних, їх основні переваги та недоліки. Запропоновані шляхи підвищення ефективності розглянутих технологій....

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2017
Main Authors: Шапар, Р.О., Гусарова, О.В.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Інститут технічної теплофізики НАН України 2017
Series:Промышленная теплотехника
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142362
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів / Р.О. Шапар, О.В. Гусарова // Промышленная теплотехника. — 2017. — Т. 39, № 3. — С. 53-59. — Бібліогр.: 18 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine