2025-02-22T09:43:46-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-174072%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T09:43:46-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-174072%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T09:43:46-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-22T09:43:46-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response

Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості

Вступ. Застосування нових методів, зокрема експертних систем з математичним апаратом, дозволяє удосконалювати рецептурний склад багатокомпонентних харчових продуктів в широкому діапазоні вмісту складових компонентів з їх повною або частковою заміною на інші, зокрема й на натуральні функціонально-тех...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Бреус, Н.М., Грибков, С.В., Поліщук, Г.Є., Сєдих, О.Л.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2019
Series:Наука та інновації
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/174072
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!