2025-02-22T09:43:46-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-174072%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T09:43:46-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-174072%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T09:43:46-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-22T09:43:46-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response
Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості
Вступ. Застосування нових методів, зокрема експертних систем з математичним апаратом, дозволяє удосконалювати рецептурний склад багатокомпонентних харчових продуктів в широкому діапазоні вмісту складових компонентів з їх повною або частковою заміною на інші, зокрема й на натуральні функціонально-тех...
Saved in:
Main Authors: | , , , |
---|---|
Format: | Article |
Language: | Ukrainian |
Published: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2019
|
Series: | Наука та інновації |
Subjects: | |
Online Access: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/174072 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|