Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості

Вступ. Застосування нових методів, зокрема експертних систем з математичним апаратом, дозволяє удосконалювати рецептурний склад багатокомпонентних харчових продуктів в широкому діапазоні вмісту складових компонентів з їх повною або частковою заміною на інші, зокрема й на натуральні функціонально-тех...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2019
Автори: Бреус, Н.М., Грибков, С.В., Поліщук, Г.Є., Сєдих, О.Л.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2019
Назва видання:Наука та інновації
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/174072
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості / Н.М. Бреус, С.В. Грибков, Г.Є. Поліщук, О.Л. Сєдих // Наука та інновації. - 2019. — 2019. — Т. 15, № 5. — С. 62-72. — Бібліогр.: 21 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine