Features of business communication in the hotel and restaurant business
The article focuses on analyzing the specific features of business communication in the hotel and restaurant industry, particularly within the context of Ukraine during martial law. It identifies the key factors that influence effective communication in this sector, such as cultural awareness, clear...
Збережено в:
| Дата: | 2024 |
|---|---|
| Автори: | Zaichenko, V., Buhaieva, M. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
Інститут економіки промисловості НАН України
2024
|
| Назва видання: | Економічний вісник Донбасу |
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/203376 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | Features of business communication in the hotel and restaurant business / V. Zaichenko, M. Buhaieva // Економічний вісник Донбасу. — 2024. — № 4 (78). — С. 91-100. — Бібліогр.: 21 назв. — англ. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Economic strategizing and integration management of hotel and restaurant business enterprises in the hospitality industry system
за авторством: Hutsaliuk, O., та інші
Опубліковано: (2024) -
Development of Innovative Business on Principles Public-Private Partnerships
за авторством: Drachuk, Yu.Z., та інші
Опубліковано: (2015) -
Coordinated planning of the production program of enterprises business network
за авторством: Khadzhynova, O.
Опубліковано: (2016) -
The process of forming integrated business structures using methods and technologies
за авторством: Piletska, S., та інші
Опубліковано: (2024) -
The process of forming integrated business structures using methods and technologies
за авторством: Piletska, S., та інші
Опубліковано: (2024)