Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості
Вступ. Застосування нових методів, зокрема експертних систем з математичним апаратом, дозволяє удосконалювати рецептурний склад багатокомпонентних харчових продуктів в широкому діапазоні вмісту складових компонентів з їх повною або частковою заміною на інші, зокрема й на натуральні функціонально-тех...
Gespeichert in:
| Datum: | 2019 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | Бреус, Н.М., Грибков, С.В., Поліщук, Г.Є., Сєдих, О.Л. |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2019
|
| Schriftenreihe: | Наука та інновації |
| Schlagworte: | |
| Online Zugang: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/174072 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Zitieren: | Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості / Н.М. Бреус, С.В. Грибков, Г.Є. Поліщук, О.Л. Сєдих // Наука та інновації. - 2019. — 2019. — Т. 15, № 5. — С. 62-72. — Бібліогр.: 21 назв. — укр. |
Institution
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineÄhnliche Einträge
-
Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості
von: Бреус, Н.М., et al.
Veröffentlicht: (2019) -
Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива
von: Згурський, А.В., et al.
Veröffentlicht: (2012) -
Дослідження піноутворювальної здатності зародків пшениці у складі морозива молочного
von: Мартич, В.В., et al.
Veröffentlicht: (2013) -
Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива
von: Поліщук, Г.Є., et al.
Veröffentlicht: (2012) -
Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза
von: Гавриш, А.В., et al.
Veröffentlicht: (2012)