Вплив структурних складових модифікованого гелевого носія на ферментативні властивості іммобілізованого промислового штаму Lactococcus lactis після низькотемпературного зберігання

Probl Cryobiol Cryomed 2018; 28(2): 164

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2018
Hauptverfasser: Petrov, Ilya V., Buriak, Iryna A., Cherkashina, Yana O.
Format: Artikel
Sprache:English
Veröffentlicht: Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine 2018
Online Zugang:https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/1424
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Problems of Cryobiology and Cryomedicine

Institution

Problems of Cryobiology and Cryomedicine
id oai:ojs.pkp.sfu.ca:article-1424
record_format ojs
spelling oai:ojs.pkp.sfu.ca:article-14242020-12-10T19:06:28Z Effect of Structural Components of Modified Gel Carrier on Enzymatic Properties of Immobilized Industrial Strain of Lactococcus lactis after Low-Temperature Storage Влияние структурных составляющих модифицированного гелевого носителя на ферментативные свойства иммобилизованного промышленного штамма Lactococcus lactis после низкотемпературного хранения Вплив структурних складових модифікованого гелевого носія на ферментативні властивості іммобілізованого промислового штаму Lactococcus lactis після низькотемпературного зберігання Petrov, Ilya V. Buriak, Iryna A. Cherkashina, Yana O. Probl Cryobiol Cryomed 2018; 28(2): 164 Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine 2018-07-02 Article Article Abstracts of the conference application/pdf https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/1424 10.15407/cryo28.02.164 Problems of Cryobiology and Cryomedicine; Vol. 28 No. 2 (2018): Probl Cryobiol Cryomed; 164 Проблемы криобиологии и криомедицины; Том 28 № 2 (2018): Проблемы криобиологии и криомедицины; 164 Проблеми кріобіології і кріомедицини; Том 28 № 2 (2018): Проблеми кріобіології і кріомедицини; 164 2518-7376 2307-6143 10.15407/cryo28.02 en https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/1424/1507 Copyright (c) 2018 Problems of Cryobiology and Cryomedicine
institution Problems of Cryobiology and Cryomedicine
baseUrl_str
datestamp_date 2020-12-10T19:06:28Z
collection OJS
language English
format Article
author Petrov, Ilya V.
Buriak, Iryna A.
Cherkashina, Yana O.
spellingShingle Petrov, Ilya V.
Buriak, Iryna A.
Cherkashina, Yana O.
Вплив структурних складових модифікованого гелевого носія на ферментативні властивості іммобілізованого промислового штаму Lactococcus lactis після низькотемпературного зберігання
author_facet Petrov, Ilya V.
Buriak, Iryna A.
Cherkashina, Yana O.
author_sort Petrov, Ilya V.
title Вплив структурних складових модифікованого гелевого носія на ферментативні властивості іммобілізованого промислового штаму Lactococcus lactis після низькотемпературного зберігання
title_short Вплив структурних складових модифікованого гелевого носія на ферментативні властивості іммобілізованого промислового штаму Lactococcus lactis після низькотемпературного зберігання
title_full Вплив структурних складових модифікованого гелевого носія на ферментативні властивості іммобілізованого промислового штаму Lactococcus lactis після низькотемпературного зберігання
title_fullStr Вплив структурних складових модифікованого гелевого носія на ферментативні властивості іммобілізованого промислового штаму Lactococcus lactis після низькотемпературного зберігання
title_full_unstemmed Вплив структурних складових модифікованого гелевого носія на ферментативні властивості іммобілізованого промислового штаму Lactococcus lactis після низькотемпературного зберігання
title_sort ð’ð¿ð»ð¸ð² ññ‚ñ€ñƒðºñ‚ñƒñ€ð½ð¸ñ… ñðºð»ð°ð´ð¾ð²ð¸ñ… ð¼ð¾ð´ð¸ñ„ñ–ðºð¾ð²ð°ð½ð¾ð³ð¾ ð³ðµð»ðµð²ð¾ð³ð¾ ð½ð¾ññ–ñ ð½ð° ñ„ðµñ€ð¼ðµð½ñ‚ð°ñ‚ð¸ð²ð½ñ– ð²ð»ð°ññ‚ð¸ð²ð¾ññ‚ñ– ñ–ð¼ð¼ð¾ð±ñ–ð»ñ–ð·ð¾ð²ð°ð½ð¾ð³ð¾ ð¿ñ€ð¾ð¼ð¸ñð»ð¾ð²ð¾ð³ð¾ ñˆñ‚ð°ð¼ñƒ lactococcus lactis ð¿ñ–ñð»ñ ð½ð¸ð·ñœðºð¾ñ‚ðµð¼ð¿ðµñ€ð°ñ‚ñƒñ€ð½ð¾ð³ð¾ ð·ð±ðµñ€ñ–ð³ð°ð½ð½ñ
title_alt Effect of Structural Components of Modified Gel Carrier on Enzymatic Properties of Immobilized Industrial Strain of Lactococcus lactis after Low-Temperature Storage
Влияние структурных составляющих модифицированного гелевого носителя на ферментативные свойства иммобилизованного промышленного штамма Lactococcus lactis после низкотемпературного хранения
description Probl Cryobiol Cryomed 2018; 28(2): 164
publisher Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine
publishDate 2018
url https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/1424
work_keys_str_mv AT petrovilyav effectofstructuralcomponentsofmodifiedgelcarrieronenzymaticpropertiesofimmobilizedindustrialstrainoflactococcuslactisafterlowtemperaturestorage
AT buriakirynaa effectofstructuralcomponentsofmodifiedgelcarrieronenzymaticpropertiesofimmobilizedindustrialstrainoflactococcuslactisafterlowtemperaturestorage
AT cherkashinayanao effectofstructuralcomponentsofmodifiedgelcarrieronenzymaticpropertiesofimmobilizedindustrialstrainoflactococcuslactisafterlowtemperaturestorage
AT petrovilyav ðððnð1⁄2ððμnnnnƒðonnƒnð1⁄2nnnð3⁄4nnðð2ðnnznðnð1⁄4ð3⁄4ððnðnðnð3⁄4ð2ðð1⁄2ð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð3ðμððμð2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð1⁄2ð3⁄4nðnðμðnð1⁄2ðnðμnð1⁄4ðμð1⁄2nðnðð2ð1⁄2nðμnð2ð3⁄4ð1nnð2ððð1⁄4ð1⁄4ð3⁄4ðððððð3⁄4ð2ðð1⁄2ð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ðnð3⁄4ð1⁄4nnˆððμð1⁄2ð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4nˆnðð1⁄4ð1⁄4ð
AT buriakirynaa ðððnð1⁄2ððμnnnnƒðonnƒnð1⁄2nnnð3⁄4nnðð2ðnnznðnð1⁄4ð3⁄4ððnðnðnð3⁄4ð2ðð1⁄2ð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð3ðμððμð2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð1⁄2ð3⁄4nðnðμðnð1⁄2ðnðμnð1⁄4ðμð1⁄2nðnðð2ð1⁄2nðμnð2ð3⁄4ð1nnð2ððð1⁄4ð1⁄4ð3⁄4ðððððð3⁄4ð2ðð1⁄2ð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ðnð3⁄4ð1⁄4nnˆððμð1⁄2ð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4nˆnðð1⁄4ð1⁄4ð
AT cherkashinayanao ðððnð1⁄2ððμnnnnƒðonnƒnð1⁄2nnnð3⁄4nnðð2ðnnznðnð1⁄4ð3⁄4ððnðnðnð3⁄4ð2ðð1⁄2ð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð3ðμððμð2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð1⁄2ð3⁄4nðnðμðnð1⁄2ðnðμnð1⁄4ðμð1⁄2nðnðð2ð1⁄2nðμnð2ð3⁄4ð1nnð2ððð1⁄4ð1⁄4ð3⁄4ðððððð3⁄4ð2ðð1⁄2ð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ðnð3⁄4ð1⁄4nnˆððμð1⁄2ð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4nˆnðð1⁄4ð1⁄4ð
AT petrovilyav ððððð2nnnnƒðonnƒnð1⁄2ðnnðoðððð3⁄4ð2ðnð1⁄4ð3⁄4ððnnðoð3⁄4ð2ðð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð3ðμððμð2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð1⁄2ð3⁄4nnnð1⁄2ðnðμnð1⁄4ðμð1⁄2nðnðð2ð1⁄2nð2ððnnðð2ð3⁄4nnnnð1⁄4ð1⁄4ð3⁄4ðnðnðð3⁄4ð2ðð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ðnð3⁄4ð1⁄4ðnðð3⁄4ð2ð3⁄4ð3ð3⁄4nˆnðð1⁄4nƒlactococcuslactisðnnðnð1⁄2ððn
AT buriakirynaa ððððð2nnnnƒðonnƒnð1⁄2ðnnðoðððð3⁄4ð2ðnð1⁄4ð3⁄4ððnnðoð3⁄4ð2ðð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð3ðμððμð2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð1⁄2ð3⁄4nnnð1⁄2ðnðμnð1⁄4ðμð1⁄2nðnðð2ð1⁄2nð2ððnnðð2ð3⁄4nnnnð1⁄4ð1⁄4ð3⁄4ðnðnðð3⁄4ð2ðð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ðnð3⁄4ð1⁄4ðnðð3⁄4ð2ð3⁄4ð3ð3⁄4nˆnðð1⁄4nƒlactococcuslactisðnnðnð1⁄2ððn
AT cherkashinayanao ððððð2nnnnƒðonnƒnð1⁄2ðnnðoðððð3⁄4ð2ðnð1⁄4ð3⁄4ððnnðoð3⁄4ð2ðð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð3ðμððμð2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð1⁄2ð3⁄4nnnð1⁄2ðnðμnð1⁄4ðμð1⁄2nðnðð2ð1⁄2nð2ððnnðð2ð3⁄4nnnnð1⁄4ð1⁄4ð3⁄4ðnðnðð3⁄4ð2ðð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ðnð3⁄4ð1⁄4ðnðð3⁄4ð2ð3⁄4ð3ð3⁄4nˆnðð1⁄4nƒlactococcuslactisðnnðnð1⁄2ððn
first_indexed 2025-07-22T19:40:32Z
last_indexed 2025-12-02T15:21:07Z
_version_ 1850765763859709952