Вплив Ñтруктурних Ñкладових модифікованого гелевого ноÑÑ–Ñ Ð½Ð° ферментативні влаÑтивоÑті іммобілізованого промиÑлового штаму Lactococcus lactis піÑÐ»Ñ Ð½Ð¸Ð·ÑŒÐºÐ¾Ñ‚ÐµÐ¼Ð¿ÐµÑ€Ð°Ñ‚ÑƒÑ€Ð½Ð¾Ð³Ð¾ зберіганнÑ
Probl Cryobiol Cryomed 2018; 28(2): 164
Gespeichert in:
| Datum: | 2018 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | , , |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | English |
| Veröffentlicht: |
Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine
2018
|
| Online Zugang: | https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/1424 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Problems of Cryobiology and Cryomedicine |
Institution
Problems of Cryobiology and Cryomedicine| id |
oai:ojs.pkp.sfu.ca:article-1424 |
|---|---|
| record_format |
ojs |
| spelling |
oai:ojs.pkp.sfu.ca:article-14242020-12-10T19:06:28Z Effect of Structural Components of Modified Gel Carrier on Enzymatic Properties of Immobilized Industrial Strain of Lactococcus lactis after Low-Temperature Storage ВлиÑние Ñтруктурных ÑоÑтавлÑющих модифицированного гелевого ноÑÐ¸Ñ‚ÐµÐ»Ñ Ð½Ð° ферментативные ÑвойÑтва иммобилизованного промышленного штамма Lactococcus lactis поÑле низкотемпературного Ñ…Ñ€Ð°Ð½ÐµÐ½Ð¸Ñ Ð’Ð¿Ð»Ð¸Ð² Ñтруктурних Ñкладових модифікованого гелевого ноÑÑ–Ñ Ð½Ð° ферментативні влаÑтивоÑті іммобілізованого промиÑлового штаму Lactococcus lactis піÑÐ»Ñ Ð½Ð¸Ð·ÑŒÐºÐ¾Ñ‚ÐµÐ¼Ð¿ÐµÑ€Ð°Ñ‚ÑƒÑ€Ð½Ð¾Ð³Ð¾ Ð·Ð±ÐµÑ€Ñ–Ð³Ð°Ð½Ð½Ñ Petrov, Ilya V. Buriak, Iryna A. Cherkashina, Yana O. Probl Cryobiol Cryomed 2018; 28(2): 164 Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine 2018-07-02 Article Article Abstracts of the conference application/pdf https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/1424 10.15407/cryo28.02.164 Problems of Cryobiology and Cryomedicine; Vol. 28 No. 2 (2018): Probl Cryobiol Cryomed; 164 Проблемы криобиологии и криомедицины; Том 28 № 2 (2018): Проблемы криобиологии и криомедицины; 164 Проблеми кріобіології і кріомедицини; Том 28 № 2 (2018): Проблеми кріобіології і кріомедицини; 164 2518-7376 2307-6143 10.15407/cryo28.02 en https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/1424/1507 Copyright (c) 2018 Problems of Cryobiology and Cryomedicine |
| institution |
Problems of Cryobiology and Cryomedicine |
| baseUrl_str |
|
| datestamp_date |
2020-12-10T19:06:28Z |
| collection |
OJS |
| language |
English |
| format |
Article |
| author |
Petrov, Ilya V. Buriak, Iryna A. Cherkashina, Yana O. |
| spellingShingle |
Petrov, Ilya V. Buriak, Iryna A. Cherkashina, Yana O. Вплив Ñтруктурних Ñкладових модифікованого гелевого ноÑÑ–Ñ Ð½Ð° ферментативні влаÑтивоÑті іммобілізованого промиÑлового штаму Lactococcus lactis піÑÐ»Ñ Ð½Ð¸Ð·ÑŒÐºÐ¾Ñ‚ÐµÐ¼Ð¿ÐµÑ€Ð°Ñ‚ÑƒÑ€Ð½Ð¾Ð³Ð¾ Ð·Ð±ÐµÑ€Ñ–Ð³Ð°Ð½Ð½Ñ |
| author_facet |
Petrov, Ilya V. Buriak, Iryna A. Cherkashina, Yana O. |
| author_sort |
Petrov, Ilya V. |
| title |
Вплив Ñтруктурних Ñкладових модифікованого гелевого ноÑÑ–Ñ Ð½Ð° ферментативні влаÑтивоÑті іммобілізованого промиÑлового штаму Lactococcus lactis піÑÐ»Ñ Ð½Ð¸Ð·ÑŒÐºÐ¾Ñ‚ÐµÐ¼Ð¿ÐµÑ€Ð°Ñ‚ÑƒÑ€Ð½Ð¾Ð³Ð¾ Ð·Ð±ÐµÑ€Ñ–Ð³Ð°Ð½Ð½Ñ |
| title_short |
Вплив Ñтруктурних Ñкладових модифікованого гелевого ноÑÑ–Ñ Ð½Ð° ферментативні влаÑтивоÑті іммобілізованого промиÑлового штаму Lactococcus lactis піÑÐ»Ñ Ð½Ð¸Ð·ÑŒÐºÐ¾Ñ‚ÐµÐ¼Ð¿ÐµÑ€Ð°Ñ‚ÑƒÑ€Ð½Ð¾Ð³Ð¾ Ð·Ð±ÐµÑ€Ñ–Ð³Ð°Ð½Ð½Ñ |
| title_full |
Вплив Ñтруктурних Ñкладових модифікованого гелевого ноÑÑ–Ñ Ð½Ð° ферментативні влаÑтивоÑті іммобілізованого промиÑлового штаму Lactococcus lactis піÑÐ»Ñ Ð½Ð¸Ð·ÑŒÐºÐ¾Ñ‚ÐµÐ¼Ð¿ÐµÑ€Ð°Ñ‚ÑƒÑ€Ð½Ð¾Ð³Ð¾ Ð·Ð±ÐµÑ€Ñ–Ð³Ð°Ð½Ð½Ñ |
| title_fullStr |
Вплив Ñтруктурних Ñкладових модифікованого гелевого ноÑÑ–Ñ Ð½Ð° ферментативні влаÑтивоÑті іммобілізованого промиÑлового штаму Lactococcus lactis піÑÐ»Ñ Ð½Ð¸Ð·ÑŒÐºÐ¾Ñ‚ÐµÐ¼Ð¿ÐµÑ€Ð°Ñ‚ÑƒÑ€Ð½Ð¾Ð³Ð¾ Ð·Ð±ÐµÑ€Ñ–Ð³Ð°Ð½Ð½Ñ |
| title_full_unstemmed |
Вплив Ñтруктурних Ñкладових модифікованого гелевого ноÑÑ–Ñ Ð½Ð° ферментативні влаÑтивоÑті іммобілізованого промиÑлового штаму Lactococcus lactis піÑÐ»Ñ Ð½Ð¸Ð·ÑŒÐºÐ¾Ñ‚ÐµÐ¼Ð¿ÐµÑ€Ð°Ñ‚ÑƒÑ€Ð½Ð¾Ð³Ð¾ Ð·Ð±ÐµÑ€Ñ–Ð³Ð°Ð½Ð½Ñ |
| title_sort |
ð’ð¿ð»ð¸ð² ññ‚ñ€ñƒðºñ‚ñƒñ€ð½ð¸ñ… ñðºð»ð°ð´ð¾ð²ð¸ñ… ð¼ð¾ð´ð¸ñ„ñ–ðºð¾ð²ð°ð½ð¾ð³ð¾ ð³ðµð»ðµð²ð¾ð³ð¾ ð½ð¾ññ–ñ ð½ð° ñ„ðµñ€ð¼ðµð½ñ‚ð°ñ‚ð¸ð²ð½ñ– ð²ð»ð°ññ‚ð¸ð²ð¾ññ‚ñ– ñ–ð¼ð¼ð¾ð±ñ–ð»ñ–ð·ð¾ð²ð°ð½ð¾ð³ð¾ ð¿ñ€ð¾ð¼ð¸ñð»ð¾ð²ð¾ð³ð¾ ñˆñ‚ð°ð¼ñƒ lactococcus lactis ð¿ñ–ñð»ñ ð½ð¸ð·ñœðºð¾ñ‚ðµð¼ð¿ðµñ€ð°ñ‚ñƒñ€ð½ð¾ð³ð¾ ð·ð±ðµñ€ñ–ð³ð°ð½ð½ñ |
| title_alt |
Effect of Structural Components of Modified Gel Carrier on Enzymatic Properties of Immobilized Industrial Strain of Lactococcus lactis after Low-Temperature Storage ВлиÑние Ñтруктурных ÑоÑтавлÑющих модифицированного гелевого ноÑÐ¸Ñ‚ÐµÐ»Ñ Ð½Ð° ферментативные ÑвойÑтва иммобилизованного промышленного штамма Lactococcus lactis поÑле низкотемпературного Ñ…Ñ€Ð°Ð½ÐµÐ½Ð¸Ñ |
| description |
Probl Cryobiol Cryomed 2018; 28(2): 164 |
| publisher |
Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine |
| publishDate |
2018 |
| url |
https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/1424 |
| work_keys_str_mv |
AT petrovilyav effectofstructuralcomponentsofmodifiedgelcarrieronenzymaticpropertiesofimmobilizedindustrialstrainoflactococcuslactisafterlowtemperaturestorage AT buriakirynaa effectofstructuralcomponentsofmodifiedgelcarrieronenzymaticpropertiesofimmobilizedindustrialstrainoflactococcuslactisafterlowtemperaturestorage AT cherkashinayanao effectofstructuralcomponentsofmodifiedgelcarrieronenzymaticpropertiesofimmobilizedindustrialstrainoflactococcuslactisafterlowtemperaturestorage AT petrovilyav ðððnð1⁄2ððμnnnnƒðonnƒnð1⁄2nnnð3⁄4nnðð2ðnnznðnð1⁄4ð3⁄4ððnðnðnð3⁄4ð2ðð1⁄2ð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð3ðμððμð2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð1⁄2ð3⁄4nðnðμðnð1⁄2ðnðμnð1⁄4ðμð1⁄2nðnðð2ð1⁄2nðμnð2ð3⁄4ð1nnð2ððð1⁄4ð1⁄4ð3⁄4ðððððð3⁄4ð2ðð1⁄2ð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ðnð3⁄4ð1⁄4nnˆððμð1⁄2ð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4nˆnðð1⁄4ð1⁄4ð AT buriakirynaa ðððnð1⁄2ððμnnnnƒðonnƒnð1⁄2nnnð3⁄4nnðð2ðnnznðnð1⁄4ð3⁄4ððnðnðnð3⁄4ð2ðð1⁄2ð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð3ðμððμð2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð1⁄2ð3⁄4nðnðμðnð1⁄2ðnðμnð1⁄4ðμð1⁄2nðnðð2ð1⁄2nðμnð2ð3⁄4ð1nnð2ððð1⁄4ð1⁄4ð3⁄4ðððððð3⁄4ð2ðð1⁄2ð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ðnð3⁄4ð1⁄4nnˆððμð1⁄2ð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4nˆnðð1⁄4ð1⁄4ð AT cherkashinayanao ðððnð1⁄2ððμnnnnƒðonnƒnð1⁄2nnnð3⁄4nnðð2ðnnznðnð1⁄4ð3⁄4ððnðnðnð3⁄4ð2ðð1⁄2ð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð3ðμððμð2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð1⁄2ð3⁄4nðnðμðnð1⁄2ðnðμnð1⁄4ðμð1⁄2nðnðð2ð1⁄2nðμnð2ð3⁄4ð1nnð2ððð1⁄4ð1⁄4ð3⁄4ðððððð3⁄4ð2ðð1⁄2ð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ðnð3⁄4ð1⁄4nnˆððμð1⁄2ð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4nˆnðð1⁄4ð1⁄4ð AT petrovilyav ððððð2nnnnƒðonnƒnð1⁄2ðnnðoðððð3⁄4ð2ðnð1⁄4ð3⁄4ððnnðoð3⁄4ð2ðð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð3ðμððμð2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð1⁄2ð3⁄4nnnð1⁄2ðnðμnð1⁄4ðμð1⁄2nðnðð2ð1⁄2nð2ððnnðð2ð3⁄4nnnnð1⁄4ð1⁄4ð3⁄4ðnðnðð3⁄4ð2ðð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ðnð3⁄4ð1⁄4ðnðð3⁄4ð2ð3⁄4ð3ð3⁄4nˆnðð1⁄4nƒlactococcuslactisðnnðnð1⁄2ððn AT buriakirynaa ððððð2nnnnƒðonnƒnð1⁄2ðnnðoðððð3⁄4ð2ðnð1⁄4ð3⁄4ððnnðoð3⁄4ð2ðð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð3ðμððμð2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð1⁄2ð3⁄4nnnð1⁄2ðnðμnð1⁄4ðμð1⁄2nðnðð2ð1⁄2nð2ððnnðð2ð3⁄4nnnnð1⁄4ð1⁄4ð3⁄4ðnðnðð3⁄4ð2ðð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ðnð3⁄4ð1⁄4ðnðð3⁄4ð2ð3⁄4ð3ð3⁄4nˆnðð1⁄4nƒlactococcuslactisðnnðnð1⁄2ððn AT cherkashinayanao ððððð2nnnnƒðonnƒnð1⁄2ðnnðoðððð3⁄4ð2ðnð1⁄4ð3⁄4ððnnðoð3⁄4ð2ðð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð3ðμððμð2ð3⁄4ð3ð3⁄4ð1⁄2ð3⁄4nnnð1⁄2ðnðμnð1⁄4ðμð1⁄2nðnðð2ð1⁄2nð2ððnnðð2ð3⁄4nnnnð1⁄4ð1⁄4ð3⁄4ðnðnðð3⁄4ð2ðð1⁄2ð3⁄4ð3ð3⁄4ðnð3⁄4ð1⁄4ðnðð3⁄4ð2ð3⁄4ð3ð3⁄4nˆnðð1⁄4nƒlactococcuslactisðnnðnð1⁄2ððn |
| first_indexed |
2025-07-22T19:40:32Z |
| last_indexed |
2025-12-02T15:21:07Z |
| _version_ |
1850765763859709952 |