Основні складові інноваційної стратегії розвитку хлібопекарських підприємств
У статті показано стан хлібопекарської промисловості і тенденції її розвитку в Україні. Доведе-но необхідність впровадження стратегій саме інноваційного розвитку як єдино можливого напряму ро-звитку підприємств промисловості. Розглянуто типи інноваційних стратегій і виявлено, які саме необ-хідно зас...
Gespeichert in:
| Datum: | 2020 |
|---|---|
| 1. Verfasser: | Дурбалова, Н. І. |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Odesa National University of Technology
2020
|
| Online Zugang: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/1817 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry EconomicsÄhnliche Einträge
-
Стратегічне управління якістю продукції хлібопекарських підприємств
von: Малюк, С.О.
Veröffentlicht: (2014) -
Складові національної стратегії сталого розвитку
Veröffentlicht: (2002) -
Складові національної стратегії сталого розвитку
von: .
Veröffentlicht: (2002) -
Складові інноваційної моделі розвитку України та стратегічні завдання їх формування
von: Субочев, О.В.
Veröffentlicht: (2007) -
Інструментарій та основні показники статистики інноваційної діяльності підприємств
von: Вдовенко, Ю.В.
Veröffentlicht: (2014)