Удосконалення сервісу на підприємствах індустрії гостинності шляхом проектування дегустаційних залів

Стаття розглядає сучасні тенденції щодо зростання інтересу до гастрономічного туризму вза-галі та до дегустаційних залів зокрема. Заклади індустрії гостинності готові до впровадження сервіс-них інновацій однією з яких є створення дегустаційного залу та розробка низки додаткових послуг.Створення дегу...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2021
Автори: Ряшко, Г. М., Асауленко, Н. В., Новічкова, Т. П.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Odesa National University of Technology 2021
Онлайн доступ://journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/2004
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Food Industry Economics

Репозитарії

Food Industry Economics

Схожі ресурси