Вплив температури на коефіцієнти проникноÑті мембран дріжджів Saccharomyces cerevisiae Ð´Ð»Ñ Ð²Ð¾Ð´Ð¸ Ñ– кріопротекторів
The biophysical parameters of yeast cell Saccharomyces cerevisiae, osmotically inactive volume, filtration coefficients in the cryoprotectant containing media and permeability coefficients for the cryoprotectants glycerol, 1,2-propane diol, dimethyl sulfoxide, were determined at the temperatures of...
Gespeichert in:
Datum: | 2009 |
---|---|
Hauptverfasser: | , , , , , , |
Format: | Artikel |
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine
2009
|
Schlagworte: | |
Online Zugang: | https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/285 |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Назва журналу: | Problems of Cryobiology and Cryomedicine |