Вплив інноваційних трендів на конкурентоспроможність підприємств галузі гостинності
This study examines the impact of the innovative trend of freezing bread and bakery products on the competitiveness of enterprises in the hospitality industry. The term «hospitality» is most commonly associated with the hotel and restaurant sectors. The structure of the hospitality industry has been...
Gespeichert in:
| Datum: | 2025 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | Савенко, Ігор, Томпсон, Меган |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | English |
| Veröffentlicht: |
Odesa National University of Technology
2025
|
| Online Zugang: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/3105 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry EconomicsÄhnliche Einträge
-
Національний бренд – фактор підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності
von: Савенко, І., et al.
Veröffentlicht: (2023) -
Впровадження інноваційних технологій з метою покращення сервісно-виробничих процесів підприємств сфери гостинності
von: Козак, Катерина, et al.
Veröffentlicht: (2024) -
Вплив інноваційної діяльності на конкурентоспроможність підприємств Хмельницької області
von: Кравчук, В.В., et al.
Veröffentlicht: (2013) -
Вплив факторів зовнішнього середовища на конкурентоспроможність вітчизняних машинобудівних підприємств
von: Галелюк, М.М.
Veröffentlicht: (2008) -
Ефективність і конкурентоспроможність підприємств
von: Нефедова, О.Г.
Veröffentlicht: (2005)