Вплив інноваційних трендів на конкурентоспроможність підприємств галузі гостинності
This study examines the impact of the innovative trend of freezing bread and bakery products on the competitiveness of enterprises in the hospitality industry. The term «hospitality» is most commonly associated with the hotel and restaurant sectors. The structure of the hospitality industry has been...
Збережено в:
| Дата: | 2025 |
|---|---|
| Автори: | Савенко, Ігор, Томпсон, Меган |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
Odesa National University of Technology
2025
|
| Онлайн доступ: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/3105 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Репозитарії
Food Industry EconomicsСхожі ресурси
-
Національний бренд – фактор підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності
за авторством: Савенко, І., та інші
Опубліковано: (2023) -
Впровадження інноваційних технологій з метою покращення сервісно-виробничих процесів підприємств сфери гостинності
за авторством: Козак, Катерина, та інші
Опубліковано: (2024) -
Вплив інноваційної діяльності на конкурентоспроможність підприємств Хмельницької області
за авторством: Кравчук, В.В., та інші
Опубліковано: (2013) -
Вплив факторів зовнішнього середовища на конкурентоспроможність вітчизняних машинобудівних підприємств
за авторством: Галелюк, М.М.
Опубліковано: (2008) -
Ефективність і конкурентоспроможність підприємств
за авторством: Нефедова, О.Г.
Опубліковано: (2005)