Гідратація бактеріального лектину в нативному та іммобілізованому на поверхні гідрофобного кремнезему станах
The aim of the work was to study the peculiarities of interaction of the surface of bacterial lectin of Bacillus subtilis IMB B-7724 inthe native state and under different model conditions with water molecules by 1 H NMR; to create a composite system based on the studied lectin, in which the protein...
Збережено в:
| Дата: | 2022 |
|---|---|
| Автори: | , , , , , |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
Chuiko Institute of Surface Chemistry National Academy of Sciences of Ukraine
2022
|
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://www.cpts.com.ua/index.php/cpts/article/view/611 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Chemistry, Physics and Technology of Surface |